Een high tea in Sevenum

Omdat ik mijn zus wilde verrassen ben ik op het internet gaan zoeken naar high tea Sevenum. Zo kwam ik terecht bij TIM Bloemen. Natuurlijk had ik wel eens wat gehoord over deze ondernemer, vooral dat hij bloemen en chocola verkoopt en dit een geweldige combinatie is. Maar dat dit bedrijf ook dit kan regelen wist ik niet. Hierdoor besloot ik tich om een afspraak te maken met dit bedrijf om zo mijn zus te verrassen.

Veel eten en lekker

Naast het kiezen tussen verschillende soorten thee, kregen mijn zus en ik nog veel meer bij de high tea in Sevenum. Wat er allemaal bij zat is:

 • o  Mini worstenbroodjes
  o  Sandwiches
  o  Quiches
  o  Zelfgemaakte arretjescake
  o  Bonbons
 • o  Scones
 • o  Slagroomsoesjes
  o  Macarons
  o  En nog veel meer.

Ook de koffiekaart is een echte aanrader. TIM is dan ook echt een aanrader voor alles wat hij doet. Zo kan jij, zoals ik al vertelde, hier mooie bloemen kopen met de heerlijkste chocolade bonbons. Maar ook voor een ontbijt kan jij hier terecht of wat dacht je van een lunch. Wel even van te voren reserveren. Deze aanrader kan ik jullie niet onthouden en staat daarom op deze blog.