Een keer wat anders dan een zalmfilet!

Voorheen kocht ik altijd alleen maar zalmfilet. Niet zozeer vanwege het feit dat ik het lekker vind. Ook omdat ik het zo onwijs eenvoudig vind om het te bereiden. Echter wil ik eens wat anders dan wat ik doorgaans eet. Een keer een makreelfilet of scholfilet bijvoorbeeld. Het enige nadeel hiervan is, dat ik dus niet weet hoe je dit moet bereiden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de bereiding hiervan. Ik moest en zou deze vissoorten een keer geprobeerd hebben!

Snel gevonden

Uiteindelijk ben ik op de website van myseafood.nl terecht gekomen. Hier zag ik dat je zowel de vis kunt bestellen alsmede de bereiding kunt lezen. Ook hanteert dit bedrijf aantrekkelijke lage kosten om het ook voor een ieder zijn portemonnee aantrekkelijk te maken. Wat ik al helemaal perfect vind van dit bedrijf was het feit dat zij het komen bezorgen. Je hoeft dus niet meer naar de supermarkt toe om de bestelling in huis te krijgen.

Mijn eerste bestelling

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf. Ditmaal heb ik alleen nog maar gekozen voor de makreelfilet. Puur wegens het feit dat ik graag soort voor soort wil proeven alvorens ik alles ga bestellen. Gelukkig heeft dit bedrijf het erg snel bezorgd waardoor ik hiermee aan de slag kon gaan. Smaakvolle gerechten in combinatie met de aantrekkelijke prijs is gewoon perfect!