Bijzondere restaurants Rotterdam

Waar en hoe vind je bijzondere restaurants in Rotterdam?

Houd je heel erg van bijzondere restaurants? Dan kan het een mijl op zeven zijn om in een wereldstad als Rotterdam een bijzondere eetgelegenheid te vinden met lekker eten en goede drankjes waar je met goed fatsoen je vrienden en familie mee naartoe kunt nemen. Ben je op zoek naar een gezellig en lekker restaurant in Rotterdam? Als het je erg veel tijd kost, heb je waarschijnlijk al geen trek meer om nog te moeten eten. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we hieronder een aantal tips & trucs voor je op een rijtje gezet, waarmee het je vast wel lukt een bijzonder restaurant in Rotterdam te vinden. Probeer het gerust!

Waar vind je de meest bijzondere restaurants in Rotterdam?

Er zijn verschillende manieren om de meest bijzondere restaurants in Rotterdam te vinden. We geven je hieronder een aantal manieren om dat voor elkaar te boksen. Kies zelf de manier die het beste bij je past.

Zoek online

Er zijn verschillende websites die zich richten op bijzondere of unieke restaurants in Rotterdam, zoals Rotterdamfoodguide.nl en bijzondererestaurants.nl. Hier vind je een lijst van restaurants met unieke restaurant concepten, ongebruikelijke menu’s en bijzondere interieurs. Dit is echt een aanrader!

Vraag om aanbevelingen

Vraag aan vrienden, collega’s of de echte Rotterdammer om aanbevelingen voor bijzondere restaurants in Rotterdam. Zij kunnen je vaak helpen om de verborgen pareltjes in de stad te ontdekken die niet zo bekend zijn bij toeristen.

Doe een culinaire wandeling

Wist je dat Rotterdam verschillende culinaire wandelingen biedt, waarbij je de stad en haar restaurants beter leert kennen? Tijdens deze wandelingen bezoek je verschillende bijzondere restaurants en maak je kennis met de chef-koks en hun kookkunsten.

Bezoek evenementen

In Rotterdam zijn in de loop van het jaar verschillende culinaire evenementen. Bijvoorbeeld de Rotterdamse Oogstmarkt en Foodfestival Rrrollend. Dit zijn goede plekken om nieuwe restaurants te ontdekken en kennis te maken met lokale culinaire experts. Ongeacht de methode die je kiest; let vooral ook op de recensies en beoordelingen van andere bezoekers om een beetje een idee te krijgen van de kwaliteit van het eten en de service van het restaurant, voordat je een beslissing neemt. Wil je meer tips en informatie over bijzondere restaurants in Rotterdam en/of in andere steden? Lees dan hier onze andere blogs.