Gezellig shoppen in de Indische toko in Utrecht

Ben je op zoek naar iets lekkers om te eten, dan moet je eens bij de Indische toko Utrecht binnen lopen. Hier kan je het haast niet bedenken of het is wel te koop. Zo kan je hier veel verschillende kruiden en ingrediënten halen om de lekkerste gerechten mee te maken. Tevens bestaat hier de mogelijkheid om kant en klare maaltijden te kopen, mocht je een keer geen zin te hebben om te koken. Zo had ik de vorige keer een lemper meegenomen, helaas had ik er maar ééntje meegenomen om onderweg op te eten.  

Zo lekker gegeten

Voor vanavond heb ik een lekkere bak met kant en klaar eten gekocht, ik had echt geen zin om te koken. Bij de Indische toko Utrecht kon ik de keuze maken uit verschillende gerechten waar ik trek in had. deze keer had ik verschillende soorten groente gekozen met rijst en vlees. Alleen de geur van het eten maakte mij al hongerig. Deze keer heb ik meerdere lemper meegenomen, ééntje was zeker te weinig en dat wilde ik niet nog een keer meemaken. 

De tafel heb ik al gedekt, nu wachten tot iedereen thuis is en dan kunnen wij lekker gaan eten.