Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal.

IMG_2562-1-217x300 (1)

Heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal. Dit doe ik dan ook niets liever. Elke week gaan mijn man en ik hier namelijk uiteten. Dit is veruit het beste restaurant in Nijmegen. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik hier ben gekomen.

Internetfoto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Mijn vrouw en ik wilde graag uiteten gaan op een vrijdagavond. Zelf weten wij nog niet waar wij het beste konden eten in Nijmegen. Van een vriend hadden wij wel gehoord dat je heerlijk uit eten in Nijmegen bij Le Steak in Berg en Dal kon. Dit wekte natuurlijk enige interesse op bij ons. Daarom leek het ons verstandig om hierover meer te weten te komen op het internet. Dit is dan ook het beste restaurant in Nijmegen en in de omgeving. Zij hebben een gezellige sfeer met goede werknemers in dienst. Dit is wat wij terug konden lezen uit de referenties. Of dit dan ook daadwerkelijk zo is, zijn wij maar eens een keer uiteten geweest bij dit restaurant. 

Le Steakfoto-interieur-bistro-le-steak-1200x375

Dit restaurant heeft een divers menu met verschillende producten erin. Overigens word je ook elke keer weer vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. Dit heeft een grote indruk bij ons achter gelaten en hebben wij besloten om hier vaker terug te komen. Naarmate is dit onze vaste plek geworden om te komen eten. Wij willen dan ook nergens anders meer eten, omdat dit veruit de beste restaurant is die wij zijn tegengekomen.