Lekker lunchen in Amstelveen

Wanneer je lekker wilt gaan lunchen Amstelveen, dan moet je beslist eens naar Veri Sapori gaan. Hier kan je door de weeks lekker genieten van een lunch, waar je al vanaf 12.00 – 14.00 uur terecht kan. Van 17.30 – 22.00 uur kan je vervolgens genieten van een bijzonder lekker diner. Op de menukaart vindt je onder andere koude en warme voorgerechten, zoals bruschetta, carpaccio van verse tonijn, warme zeevruchten en diverse soorten soepen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een maaltijdsalade. Zoals je kan lezen keuze genoeg en nu ik dit allemaal schrijf loopt het water mij al in de mond.  

Zeer lekker gegeten

Afgelopen week was ik met een goede vriendin in Amstelveen aan het shoppen. Rond 12.00 uur kregen wij beiden trek in iets lekkers. Natuurlijk zijn wij bij Veri Sapori langs gegaan om een hapje te eten. Omdat het tussen de middag was had ik trek in een lekkere salade, alleen moest ik een keuze maken welke salade het ging worden. Zal ik de keuze maken uit kip of toch maar die salade met gegrilde en gesneden ossenhaas met Rucola, Parmezaanse kaas en Balsamico crème worden.  Ik heb voor het laatste gekozen, de volgende keer probeer ik die met de kip wel.