Maak je barbecue compleet met goed vlees

Hou jij ook zo van een goed stuk vlees van de barbecue? Maar vind je het tegelijkertijd ook altijd zo lastig om de juiste inkopen te doen? Heb je altijd teveel of misschien juist wel te weinig vlees bij de barbecue? Of ben je van plan om een gezellige barbecue te organiseren voor de hele buurt, op je werk of met een vriendengroep? Dan is het wel zo fijn als je een compleet pakket kunt bestellen. Zo weet je zeker dat je niks mist bij de barbecue én het scheelt je sjouwen met de boodschappen. Steek jij de barbecue vast aan?

Een goed pakket voor iedereen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Als je een barbecue organiseert moet je rekening houden met de voorkeuren van veel verschillende mensen. De een lust geen hamburger, terwijl de ander juist niks liever wil. Gelukkig bestaat het BBQ vlees pakket in veel verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit complete pakketten, waar de meest populaire soorten barbecue vlees in te vinden zijn. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een eigen pakket samen te stellen. Of vul een bestaand pakket aan met jullie favorieten. Het is zelfs mogelijk om ook direct salades en sausjes mee te bestellen. Dat maakt het helemaal makkelijk.

Het enige wat jij nog rest is om het eten te serveren aan je gasten, bijvoorbeeld met design servies van The Table. Handgemaakt, duurzaam en klimaatpositief.

Wat lust jij graag?

Voor veel mensen is een barbecue niet compleet zonder vlees, maar misschien ben jij wel helemaal niet zo’n vleeseter. Dan past het BBQ vlees pakket natuurlijk niet zo goed bij jou. Dan is het fijn om te weten dat er ook pakketten zonder vlees verkrijgbaar zijn. Kies bijvoorbeeld een heerlijk vegetarisch pakket. Of ga jij liever voor een dagje vol heerlijke stukken vis? Vul het aan met brood, kruidenboter en salades, haal wat heerlijke drankjes en bereid je voor op een lange en gezellige avond.