Nederlands restaurant in Amsterdam

Logo

restaurant Een tijdje geleden was mijn familie uit het buitenland bij mij op bezoek. Het was voor mij de eerste keer dat de familie naar mij toe kwam, omdat ik vaak zelf naar mijn familie reis. Een van de dingen die ik hun wilde laten zien was Amsterdam. Voor mij is een bezoek aan Amsterdam ook een vakantie in eigen land en daarom ben ik op zoek gegaan naar een Nederlands restaurant Amsterdam.

Fijnproevers

Eten is heel erg belangrijk in mijn familie en daarom vond ik het wel een leuk idee om hun echt Hollands te laten eten. Het leek mij eerst leuk om naar een oer-Hollands restaurant te gaan, maar uiteindelijk heb ik besloten om bij een mooi Nederlands restaurant in Amsterdam te gaan eten genaamd LT. Cornelis. gerechten

Op het internet stond het restaurant heel goed aangeschreven en de kaart was heel erg divers. Toen wij aankwamen in het restaurant waren wij onder de indruk van de mooie inrichting. Het was modern maar toch Hollands. De sfeer die zij probeerden te creëeren was die van de gouden eeuw. Mijn familie vond het restaurant al heel erg mooi.

Toen wij het eten wilde bestellen werden wij vriendelijk geholpen en alles wat op de kaart stond werd heel erg duidelijk uitgelegd. Het eten werd snel geserveerd en iedereen vond het eten heel erg lekker. Voor het eten werden heel veel typisch Nederlandse ingrediënten gebruikt, maar dan in een modern jasje.

Het restaurant ga ik zeker vaker bezoeken. Van het eten heb ik ontzettend genoten en de hele sfeer was goed!