Uit eten in Elburg? Lees deze tip dan zeker even

Ben je op vakantie in Elburg en zoek je een goed restaurant? Of ben je woonachting in de omgeving van Elburg en wil je lekker uit eten? Dan hebben wij het perfecte restaurant voor je gevonden. Wij hebben het hier over restaurant Achter de Poorte. Dit is het beste restaurant dat je kunt vinden in Elburg.

Gelegen bij de stadsmuur

Het restaurant is gelegen net achter de stadsmuur bij de Vischpoort. Op een idyllische plek, net over het bruggetje in de prachtige oude binnenstad van het oude vissersstadje Elburg. Het restaurant heeft ook enkele buiten zitplekken waar je heerlijk in de buitenlucht kunt eten.

Wat staat er op de kaart?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, maar wat staat er op de kaart van dit Elburgs restaurant? Het is goed om te weten dat er ieder seizoen een andere kaart is, waarbij er dus echt met seizoen producten wordt gewerkt. Wie een blik werkt op de kaart, ziet een uitgebreide keuze aan gerechten en bijpassende wijnen. De echte fijnproever zit hier op de juiste plek. Van vis tot vlees, voor ieder is er wel wat wil in dit voormalige sterrenrestaurant.

De beste keuze die je kunt maken

Een avondje uit eten bij dit restaurant is de beste keuze die je kunt maken. Of het nu gaat om een avondje uit eten met je partner, een avond weg met familie of vrienden, bij dit restaurant zit je meer dan goed. Voor ieder gezelschap is er ruimte in dit sfeervol ingerichte restaurant. Laat je verrassen door niet alleen de kaart, maar bovenal door de kunsten van de topkok die in de keuken van dit restaurant zijn kunsten graag aan je ten toon spreidt. Kortom, hier uit eten gaan is een keuze waar je zeker geen spijt van zult krijgen!