Voor horeca interieur moet jij bij Tinus Toog zijn

Als jij horeca interieur zoekt, nieuw of gebruikte, dan moet jij echt bij Tinus Toog V.O.F. zijn. Zo heeft een vriend van mij zijn hele horeca interieur bij dit bedrijf gekocht. Mijn vriend kwam bij deze onderneming terecht doordat een con collega hem dat als advies gaf. deze con collega had ook zijn inboedel bij dit bedrijf gekocht en was daar heel erg enthousiast over. Hierdoor ging die vriend van mij een afspraak maken met dit bedrijf. De vriend kon al snel bij deze ondernemer terecht en ik werd gevraagd of ik met hem mee ging. Dat wilde ik natuurlijk wel. Bij binnenkomst van dit bedrijf kregen wij een lekker kopje koffie in zijn museum café. Daarna liet deze medewerker de interieur zien die hij op voorraad had. Dit waren stoelen, tafels en ook bars. Alles wat bij dit bedrijf stond was te koop. Mijn vriend ging voor tweedehands spullen en kocht er een hele inboedel voor zijn kroeg. De prijs die hij hier voor moest betalen bij deze onderneming viel ook echt mee en alles zou geleverd worden op locatie na keuze.

horeca interieur

Mooie kroeg

De café van mijn vriend heeft een hele mooie horeca interieur en alles gekocht bij Tinus Toog V.O.F. Ook is mijn vriend later terug gegaan naar dit bedrijf om een nieuwe bar te kopen. De bar die in zijn cafe stond was toch slechter dan hij in eerste plaats dacht. Mijn vriend hoefde niet lang na te denken waar die zijn nieuwe bar ging kopen. 

horeca interieur