Wat zijn de voordelen van Aroma club

aroma-club-logo

Aroma club is opgericht door Bart & Tim. Ze wilde op zoek gaan naar de beste kwaliteitskoffie. Dit kwam doordat de vraag steeds meer groeide naar goede koffie. Ook werd de keuze voor hoogwaardige koffiemachines en de ontwikkeling van barista-vaardigheden in de horeca steeds belangrijker. Mensen begonnen de waarde van kwalitatieve koffie te ontdekken. Er is maandenlang gezocht in Zuid- en Midden- Amerika naar de pure kwaliteit bonen. Hieruit zijn 5-tal koffierecepten gekomen waarmee ze voor iedere koffiedrinker de perfecte smaak hebben.

Het proces van de koffiebonen

Aroma club brandt de bonen volgens de slow-roast methode. Op deze manier komt bij iedere koffieboon de smaak tot recht. Dit lukt alleen wanneer de juiste keuzes worden gemaakt van koffieplantage tot branderij. Duurzaamheid vinden ze ook erg belangrijk, ze hanteren volledig via CO2 neutraal brandproces en de koffies zijn gecertificeerd ( UTZ, Fairtrade & 100% Organic) buiten de goede koffiebonen weten ze dat goede koffie een samenspel is tussen de boon en machine. Ze verbinden deze 2 elementen.

Extra Informatie

Verder voorzien ze jou van alle koffiebenodigdheden. Hierbij kun je denken aan koffiebonen en overige accessoires. Een mooie koffiepresentatie is ook erg belangrijk. Je kunt hierbij denken aan porseleinen services, to-go bekers, suikersticks en andersoortige accessoires zoals roerstaafjes. De goede kwaliteit van koffie kun je behouden door de onderhoud goed uit te laten voeren. Je kunt daarom ook een all-in of preventief onderhoudscontract af te sluiten. De koffiezetapparaten worden voor verschillende dingen gebruikt. Op het werk, in de horeca of voor persoonlijk gebruik. Bij alles heeft het apparaat zijn eigen voordelen en eigenschappen nodig.